O nas - Sex Shop - Erotična trgovina Razvajaj me

Oddelki

x-mas

O PODJETJU

Virgo Bled d.o.o. je mlada in dinamična ekipa sodelavcev za trgovino in storitve ter trgovino preko spleta. Razvajajme.si je erotična spletna trgovina, kjer lahko najdete erotične izdelke višjega kakovostnega razreda po dostopnih cenah. Erotično spletno trgovino odlikuje enkratna erotična ponudba ter usmerjenost v zdravje in zadovoljstvo svojih kupcev.  Erotični izdelki so iz telesu in okolju prijaznih materialov, nekateri so celo registrirani kot medicinski pripomoček. Ker se osredotočamo na najboljšo in zdravju prijazno ponudbo, smo posebej pozorni pri izbiri svojih dobaviteljev, ki nam zagotavljajo izdelke, narejene v Evropi, kjer so standardi kakovosti vodilo za uspešnost in kakovost. Še posebej smo osredotočeni na enega vodilnih evropskih proizvajalcev erotičnih izdelkov iz medicinskega silikona, FUN Factory.

Področje trgovine sega tudni na veleprodajo, kjer se nam lahko pridruži vsak posameznik ali podjetje, ki želi svoj asortiman okrepiti z novo in ponudbo in strankam ponuditi kakovostne erotične izdelke.

Podjetje je mlado in hitro razvijajoče se, usmerjeno v kakovostno in "svežo" ponudbo erotičnih izdelkov in kozmetike ter zadovoljstvo strank ter naših partnerjev. 

V sklopu dejavnosti naše erotične trgovine Razvajajme ter trgovine VirtualErotic na Bledu, enako pozornost usmerjamo enako moškim kot ženskam ter se osredotočamo na ponudbo erotičnih pripomočkov, ki pripomorejo k boljšemu počutju ter zdravju in ki hkrati preprečujejo marsikatero težavo, ki lahko prizadane moškega ali žensko, ne glede na starost.
Zavedamo se, da erotični pripomočki že dolgo ne veljajo za tabu ampak so pomembni tudi v smislu skrbi za zdravje, tako duha kot telesa. Takšno filozofijo skušamo posredovati tudi našim rednim in bodočim strankam.


Naše podjetje pa je tudi edino v Sloveniji, ki omogoča ogled erotičnih filmov v 3D tehniki – polarizacijski tehniki, pri kateri so za ogled filma potrebna posebna očala z aktivnimi lečami.
Na voljo so tudi neerotične vsebine filmov za ogled v 3D tehniki. Naš 3D erotični mini kino se nahaja v naši erotični trgovini, na Bledu.
Veliko več o našem 3D erotičnem kinu si lahko preberete v rubriki 3D kino.


Osebna izkaznica podjetja:

Polni naziv: Virgo Bled d.o.o.
Sedež: Grajska cesta 6, 4260 Bled
E-Pošta: info@razvajajme.si
Tel./Fax: (04) 574 32 84
GSM: 041 325 312

ID za DDV: SI55415385
Matična št.: 2212030

Transakcijski račun je odprt pri banki:
SKB Banka: SI56 0312 7100 0464 440

KJE SE NAHAJAMO

Na glavni avtobusni postaji, ki stoji hrbtno proti hotelu Jelovica, se obrnite v smeri zahoda. Če bo hotel Jelovica na vaši levi strani, ste le še 20m oddaljeni od nas, Erotična trgovina Virtual Erotik, podjetja Virgo Bled bo na vaši desni, na Grajski cesti 6, poleg znane gostilne, v starem delu Bleda.
Lepo dobrodošli!


View Virgo Bled d.o.o. in a larger map