smart-balls-vaginalne-kroglice - Sex Shop - Erotična trgovina Razvajaj me

Oddelki

x-mas

SMARTBALLS vaginalne kroglice

Smartballs vaginalne krogljice so idealne za treniranje mišic medeničnega dna. Uporabljajo se pred in po nosečnosti ter so učinkovita zaščita pred urinsko inkontinenco.

Trening z vaginalnimi kroglicami SMARTBALLS je preprost in zelo efektiven. Že med vsakodnevnimi dejavnostmi vaginalne kroglice urijo muskulaturo notranjih organov in krepijo medenični predel.

Babica in porodničarka gospa Christine Niersmann o vaginalnih kroglicah SMARTBALLS: Medenično dno povezuje in drži spodnji del maternice kot tudi mišico zapiralko mehurja in anusa. Oslabljena vezivna tkiva, porodi, kronične telesne obremenitve, slaba drža ali pa operacije v spodnjem predelu, vse to lahko povzroča oslabitev medeničnega mišičja. Zato se lahko pojavi STRESNA INKONTINENCA (to je nezmožnost zadržanja urina med nošenjem bremen, kihanjem, kašljanjem, med smehom in celo med hojo in poskakovanjem). Z odločnim treningom z vaginalnimi kroglicami SMARTBALLS obstaja možnost popolne odprave oz. preprečitve vseh teh težav.

SMARTBALLS vaginalne kroglice igraje omogočajo stimulacijo celotnega medeničnega dna. Da dosežemo gibanje notranjih kroglic, je zadostno že naše vsakodnevno gibanje med našimi dejavnostmi (hoja, tek, hoja po stopnicah itd..)

KAKO UPORABLJAMO SMARTBALLS VAGINALNE KROGLICE

SMARTBALLS vaginalne kroglice navlažimo z nekaj kapljicami primernega lubrikanta ali vlažila (z vodno osnovo – Toyfluid) in jih vložimo v nožnico. Vaginalne kroglice SMARTBALLS TENEO omogočajo lažji vnos, saj jim to omogoča vdolbinica ob vrvici, kamor jih s prstom potisnemo v nožnico. Vrvica ostane zunaj, ker jih bomo kasneje z lažje izvlekli. 

SMARTBALLS ORIGINAL-CLASSIC

- zelo tiha konstrukcija 
- kroglica v kroglici
- prijeten, telesu prijazen medicinski material 
- elastomed , ki je odporen na vse sestavine sluznične tekočine.
- elipsasta oblika za lažje vnašanje
- gibljiva – fleksibilna in higienska povezava vaginalnih kroglic 

SMARTBALLS TENEO-UNO in SMARTBALLS TENEO-DUO

- enakomerno in močno kroženje notranjih kroglic, ki jih odlikuje najnovejša notranja konstrukcijia
- žametno mehak silikonski plašč iz enotnega vlitka
- prožna, močna vrvica iz istega materiala za izvlek vaginalne kroglice
- ergonomsko oblikovana prstna vdolbinica ''easy-in'' za pomoč pri vstavljanju
- gibljiva povezava med vaginalnima kroglicama
- boljša stabilnost s profilirano strukturo
- popolnoma tihe tudi v neposredni bližini

SMARTBALLS TENEO-UNO
Za ženske, ki želijo uporabljati enojno vaginalno kroglico.

SMARTBALLS TENEO-DUO
Za vsako žensko, ki želi za svoje telo in zdravje narediti največ, kar lahko. Žametno mehka silikonska prevleka in Easy-in - olajšani način vstavljanja, je nadgradnja klasičnih SMARTBALLS ORIGINAL vaginalnih kroglic, ki pa so že mnoge uporabnice prepričale… 

SMARTBALLS - SPLOŠNE KARAKTERISTIKE

- telesu popolnoma prijazen material 
- medicinski silikon, elastomed
- brez vonja
- preproste za čiščenje (enako umivanju telesa- blago milo, topla voda)
- nežna, svilnata strukturirana površina
- stimulativne in prave za namenski trening
- vodo-odporne
- v prijetnih barvah

Vaginalne kroglice SMARTBALLS priporočajo porodničarji, ginekologi in babice.


Dobro je tudi vedeti:
UPORABA LUBRIKANTA
Pomembno je, da pri uporabi katerih-koli erotičnih pripomočkov, tudi vaginalnih kroglic, uporabljate lubrikant na vodni osnovi, ker boste le na ta način ohranili vašo sluznico zdravo in se s tem tudi izognili raznim odrgninam ter vnetjem.
Lubrikant že dolgo ne velja samo za pomoč pri vlaženju sluznice, ko le-ta ne zmore več proizvesti dovolj lastne sluzi (v zrelejših letih, lahko je vzrok bolezen ipd.) ampak ga vedno bolj uporabljajo tudi mlajše generacije, bodisi kot popestritev erotičnih igric, predvsem pa pri uporabi skupaj z erotičnimi pripomočki!

Prepričajte se o izvrstni ponudbi vaginalnih kroglic Smartballs!